Četrtkov popoldan se je počasi pozibaval v sladki spanec. Na nebu je zasanjano lebdel mesec, svetle zvezde okrog njega pa so nemirno poskakovale in ga dražile. Noč se je spustila nad čarobni gozd, pisane smrečice so ustvarjale pravljičnost trenutka, nekje v daljavi se je slišala tiha glasba in prikupen smeh drobnih lučk …
Tako so učenci OŠ Breg kot svetle zvezde nastopili na decembrski predpraznični prireditvi z bazarjem voščilnic, ki že tradicionalno poteka na naši šoli. Ročno izdelane voščilnice in donatorski prispevek čebelarjev so pritegnili navdušene goste, ki so z nakupom voščilnic in medenih izdelkov prispevali v šolski sklad.
Kako drugače kot z zvezdami smo povezali program, ki je v dobri uri ponudil nastop učencem z glasbili, pevcem, recitatorjem, plesalcem in športnikom. A smo še na koga pozabili? Seveda. Na prikupne palčke, ki so prijazno poskrbeli, da je vsak gost prejel svoj zvezdni sadno-medeni paketek. Vsi so bili zvezde večera, vsak je s svojim izvrstnim nastopom še dodatno razjasnil večerno nebo nad breško šolo.
[envira-gallery id=”8903″]